Makeup Geek | Utökar min kollektion

Äntligen har jag utökat min makeup geek kollektion lite. Är du sugen på makeup geek ögonskuggor så kolla på videor på youtube om andra personers favoritskuggor så kommer du direkt hitta minst 10 skuggor som du vill ha. Det finns så himla många fina skuggor hos makeup geek att det är svårt att bara beställa ett par stycken.
Om du inte visste det så hittar du numera makeup geek hos där du kan beställa de vanliga skuggorna för ca 60 kr/styck och du får även fri frakt och slipper riskera att betala tull.
Här har ni hela min makeup geek samling. Den har fyllts upp ganska så snabbt och jag har plats för några fler skuggor där i paletten. Skulle gärna vilja ha lite mer lila skuggor kanske.
Här är mina senaste köp. Jag var även så smart att jag beställde en skugga som jag redan hade och upptäckte det när jag fick hem den. Bra jobbat!
Du måste kolla in makeup geeks ögonskuggor om du inte redan gjort det och jag rekommenderar verkligen att testa. De är krämiga och riktigt bra pigmenterade. Mina nya favoriter i paletten är helt klart desert sands och cocoa bear. Riktigt snygga skuggor! Har du redan flera favoriter så tipsa mig gärna om skuggor som jag inte har, men som borde passa bra i min samling!

Min Sminkhörna | Min Kollektion & Förvaring

Här har vi min lilla sminkhörna som jag har pysslat ihop de senaste månaderna. När vi flyttade så visste jag att jag skulle vilja göra om min sminkförvaring. Dels för att jag inte gillade hur jag hade det innan men också för att jag var tvungen att anpassa lite till den nya lägenheten. Det har tagit ett litet tag för att få till det som jag vill ha det, men nu när det är klart är jag riktigt nöjd.
Tidigare hade jag ett malm toalettbord från ikea som jag tror att ganska många har som sminkbord. Det bordet passade inte mig dels för att jag inte är sådär jätteförtjust i ikeamöbler men också för att det bordet var alldeles för stort. Jag har inte jättemycket plats i sovrummet men sen behövde jag heller inte så mycket förvaring i bordet. Det gjorde bara att jag slängde ner massa onödiga produkter som jag inte ens använde.
Det nya bordet är mycket mindre och mycket smalare. Det kommer från en butik som heter Dwellers som ligger i hammarby sjöstad. Deras möbler är helt fantastiska då allting är gjort av återvunnet trä. För att jag ska kunna se någonting när jag sminkar mig har jag även en sminkspegel som kommer från sminkspegel.se . Det är deras standard vita spegel och jag är supernöjd med den. Det gör det så mycket enklare att sminka sig på morgonen.
Sedan har vi den stora byrån där jag förvarar allt mitt smink. Byrån kommer från hemsidan confidentliving.se och den är verkligen helt perfekt att förvara mitt smink i. Byrån har 9 stycken lådor i lite olika storlekar.
Bordet som jag sitter vid har två stycken lådor som passar perfekt för mig att förvara mitt vardagssmink. Det smink som jag använder just nu när jag gör mina vardagssminkningar. Det här gör att jag har det jag behöver lättillgängligt. För att organisera allt smink i bordet och i byrån har jag använt mig av plastlådor som kommer från muji. Dessa kommer i lite olika storlekar och funkar perfekt för att organisera smink.
Den allra första lådan på byrån är väldigt tunn och det är inte mycket som får plats där. Så i dagsläget har jag lagt några av mina halsband där. Den andra lådan däremot är lite djupare. Här har jag lagt ögonpennor, brynprodukter, ögonskuggor, mascaror och mindre ögonskuggspaletter.
Den tredje lådan är väl egentligen den fulaste lådan enligt mig. Här ligger alla mina lösögonfransar. Sen har jag några enstaka highlightingprodukter som inte fick plats någon annanstans. Det ser lite random ut, men så fick det bli.
I den fjärde lådan ligger foundation, bronzer, primer och puder. En väldigt fullproppad låda i och med att jag har så många foundations som tar över.
Sedan kommer vi till min favoritlåda. Jag älskar den här lådan för att den är så fint organiserad. Här har jag rouge, läppennor, läppglans och läppstift. Läppstiften har jag ställt i en sån där plastlåda från muji men för att få dem att stå upp utan att alla ramlar ner har jag använt mig av såna avdelare som man får med lådorna.
Sedan kommer vi till ytterligare en låda som inte är sådär jätteorganiserad, men det är väl lite svårt att organisera paletter på ett bra sätt. Enklast är nästan att bara lägga dem där.
Den sista lådan som jag kommer visa er är den tyngsta och fullaste lådan. Här har jag använt mig av andra plastlådor från muji som är lite större, då denna lådan är mycket djupare. Här har jag produkter som väntar på att bli använda eller produkter som jag bara inte vill slänga. De får helt enkelt vänta där tills någon vill använda dem. Sen längst till höger ligger alla mina body butter. De brukar jag hoppa lite mellan så de får också ligga där.
De två sista lådorna i byrån är inte så roliga därför har jag inte fotat dem. Nästa låda innehåller mer produkter som inte används just nu eller sånt som jag sparar till framtida tävlingar osv. I den sista lådan har jag alla mina hårprodukter som plattång, locktång och en massa hårsprayer.
Där har ni hela min sminkförvaring. Jag hoppas att ni har gillat att få en liten inblick i hur jag förvarar och organiserar mitt smink. Ni får jättegärna dela med er ifall att ni har några bra förvarings- eller organiseringstips. Jag älskar att få organisera allt möjligt.

L'ORÉAL | Cushion de Soleil

Jag älskar när det kommer ut nya sminkprodukter och jag älskar att testa nya grejer. Någonting som blivit väldigt populärt det senaste året är ju cushion foundation. L'oréal kom ut med deras version av en cushion foundation för inte alls länge sen och jag tyckte faktiskt att den var riktigt grym. Därför blev jag extra glad när jag fick hem deras senaste nyhet, nämligen en cushion bronzer. För att vara exakt heter den L'Oréal Paris glam bronze cushion de soleil fresh glow bronzer , vilket är ett jäkla långt namn så vi kallar den bara för cushion bronzer.
L'Oréal lanserar deras limited edition bronzer i kuddformat med en ultralätt formula. Den ska ge en bronzig finish och en fräsch lyster som är återfuktande. Den är lätt att applicera och bygga på det resultat du önskar med medföljande applikator.
Förpackningen är precis densamma som deras cushion foundation. Där du också får till en liten svamp att applicera med. Innuti hittar du en svamp som är dränkt i den här bronzern.
Jag är riktigt nöjd med den här. Jag tycker den är grymt bra! Färgen på den är precis lagom, inte för mörk och inte för orange. Jag testade att applicera bronzern både med medföljande svamp och en stippling brush, men jag gillade faktiskt att applicera med svampen bäst. Den är superenkel att applicera och smälter in väldigt fint i huden. Som du ser funkar den toppen på oss som är på den lite ljusare hudskalan. Jag är faktiskt riktigt imponerad och tycker att det här är en väldigt bra idé.

VIDEO | Min Sminkhörna, hur jag förvarar mitt smink

Äntligen är min sminkhörna klar och allting är organiserat och under kontroll. Jag är riktigt nöjd med hur det blev och har därför delat med mig av hur jag har organiserat mitt smink. Vill ni ser det så kolla in videon nedan. Det kommer även komma ett inlägg med fler bilder på allting.