Makeup Revolution | Paletter

Makeup revolution är ett nytt märke för mig och detta är faktiskt första gången jag testar någonting från dem. Makeup revolution finns numera att köpa på nordicfeel.se men tyvärr har de inte alla produkterna utan bara paletter i olika former. Hos makeup revolution hittar du paletter som man kan säga "har inspirerats" av andra märken men till en billig peng.
Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette, 175 kr
Paletten består av 32 pigmentrika ögonskuggor i en mix av skimrande och matta skuggor. Skuggorna är riktigt krämiga och faktiskt pigmentrika.
Pro Looks Palette Stripped & Bare, 125 kr
Paletten ger dig 3 olika looker i en palett och består av 15 ögonskuggor.
Blush Palette All About Cream, 115 kr
En rougepalett som består av 8 krämrouge i olika nyanser. Sagolik pigmentering, krämig konsistens och lätta att blanda.
Jag måste säga att paletterna ser fina ut och allt verkar riktigt pigmenterat, men jag har inte hunnit testa de på ansiktet ännu. Har du testat någonting från makeup revolution? Vad tycker du?

MAKEUP GEEK | Min Första Beställning

Äntligen har jag gjort min första beställning av Makeup Geek ögonskuggor! Så länge som jag velat testa de ögonskuggorna. Ögonskuggorna finns ju numera att beställa på vilket är både enklare och billigare än att beställa från makeup geek's hemsida. Ögonskuggorna kostar ca 61 kr styck och foiled skuggorna kostar ca 98 kr styck.
Det är alltid lite knepigt när man ska beställa ögonskuggor på internet, att veta vilka färger man vill ha. Jag gjorde så att jag googlade och kollade på swatches samt tittade på youtube videor där folk visar deras favoritskuggor från makeup geek. Mycket bra!
För att kunna lägga skuggorna någonstans beställde jag också en stor Z palette.
Jag klickade hem 10 stycken vanliga ögonskuggor och 4 stycken foiled. Foiled ögonskuggorna har en väldigt metallisk finish och är superduperfina!
Har du testat några ögonskuggor från makeup geek? Vilken eller vilka är dina favoriter?

Daisy Beauty Expo 2016

I helgen var det äntligen dags för Daisy Beauty Expo 2016 . Eftersom att förra årets expo var helt fantastisk så visste jag att den här skulle bli precis lika bra om inte bättre. En jäkla massa skönhetsbloggare och en del journalister samlades ännu en gång i det underbara tändstickspalatset här i stockholm, för att ta del av nyheter och produkter från flera skönhetsmärken.
Det som var roligt i år var att det var lite fler sminkmärken på plats än förra året. Jag är ju sminkfantast och även fast det är kul med hud- och hårvård så är det ju lite roligare för mig med sminknyheter.
Det finns så himla mycket att se och göra på expot så jag hann inte riktigt ta så mycket bilder som jag hade velat. Plus alla tunga påsar som man ska bära omkring på. Note to self(!) ta med en resväska eller någon typ av väska på hjul för att slippa släpa hem alla tunga påsar och få ont i ryggen.
Här ovanför hittar ni ett litet plock av det som fanns på mässan och lite av mina favoriter. Den finaste montern stod helt klart l'oreal för. De hade ett helt bord med blommor, macaroons, marshmallows och såklart deras nya cushion foundation . Hos mette cosmetique hittade man bland annat ArtDeco som jag inte testat så mycket av tidigare, men här hade de en buffé av ögonskuggor där man kunde plocka ihop sin egen palett. Hur bra idé? Andra favoriter var nyheterna från Maybelline , de lyckas alltid komma ut med nya och roliga produkter. Jag älskade också, precis som många andra, att man hos CCS kunde koka ihop och doftsätta sin egen handkräm! Till sist så blev jag lite förälskad i OPI's nya vårkollektion där alla nyanserna är helt underbara och även Apolivas nya ansiktsserie som har jättesnygg förpackning.
Det tråkiga med mässan var att jag skulle jobba på eftermiddagen och var därför tvungen att gå tidigare. Så jag hann inte med några föreläsningar och hann heller inte med att få några behandlingar, håret fixat eller något annat roligt. Daisy Beauty Expo är verkligen ett otroligt sätt att börja det nya året och verkligen en av höjdpunkterna på hela året. Helt klart det absolut bästa skönhetseventet någonsin! Nu ska jag sätta igång och försöka testa mig igenom alla dessa produkter som jag fick med mig hem. Jag vill ju självklart testa allt på en gång men jag har ju tyvärr bara ett ansikte så det tar lite tid att testa sig igenom allt.

Tarte | Tartelette In Bloom Palett

Jag bara måste visa er den här underbara paletten! Jag är väldigt svag för fina ögonskuggspaletter, och to be honest man kan aldrig har för många ögonskuggor. Paletten kommer från märket tarte och jag önskar verklingen av hela mitt hjärta att tarte kommer till Sverige eller att det åtminstone skulle bli lite enklare att få tag på.
Lyckligtvis har jag en syster som nyligen var i USA och jag fick frågan om jag ville ha någonting därifrån, och hur svarar man på den frågan? Men en sak jag ville ha var en palett från tarte. Det här är deras tartelette in bloom palett.
Förpackningen och designen på den här paletten är så sjukt riktigt jäkla fin!
Jag har alltid sett och suktat efter tarte's ögonskuggspaletter och nu får jag äntligen testa en själv. Deras paletter är alltid riktigt fina och jag ville knappt peta på ögonskuggorna när jag skulle swatcha.
Här finns en blandning av matta och skimriga skuggor och mycket varmtonade och ganska naturliga skuggor. Helt klart min typ av palett!
Har du testat någonting från Tarte innan?