Makeup Look: Födelsedagssminkning

Idag är det min födelsedag! Woho!! Även fast det inte är riktigt lika roligt att fylla år nu när man är lite äldre. Jag har gjort en födelsedagssminkning som är precis i min smak, med bronziga färger. Jag hittade en riktigt fin skugga inne på kicks från deras egna märke som passade helt perfekt till en födelsedagssminkning när man vill vara lite extra piffig. De skuggorna finns i flera nyanser och är verkligen superfina och jätteglittriga. Kolla in dem!
ANSIKTE
Idun minerals norrsken foundation - freja
Mac prolongwear concealer - nw20
Pür cameo contour - light
Palina high definition powder
The body shop honey bronzer - 02
The body shop honey bronze highlighting dome - 03

ÖGON
Urban decay primer potion
Make up store microshadow - desert
Morphe brushes palette - 35W
Kicks baked eyeshadow - rusty iron
Ardell demi wispies lashes
Maybelline lash sensational mascara
BRYN
Anastasia brow wiz - taupe
Anastasia brow powder duo - strawburn
Lumene eyebrow shaping wax

LÄPPAR
Isadora lip liner - 68 nude

Video: First Impression IDUN Minerals Norrsken Foundation

Jag såg verkligen fram emot att testa IDUN Minerals nya flytande foundation Norrsken , så jag bestämde mig för att göra en så kallad first impression när jag testar den. För er som inte vet så är first impression en video där man testar en produkt för första gången och ser hur den funkar under dagen, och sedan berättar hur man tycker att den funkat. Då får man ju verkligen se första intrycket som man får från en produkt, men det man tyckte första gången man testade produkten kan ju också komma att ändras om man testar den mer.

The Body Shop | Black Musk

The body shop släpper en ny doft i deras myskserie. Sweet on the outside, fierce on the inside. Den här beskrivs som deras mörkaste och mest sensuella doft.
- Låt dig svepas in i lockande noter av bambinellapäron, spetsad med rosépeppar och bergamott.
- Låt dig fångas av ljuvt sensuell heliotrop, en berusande doft som svänger mellan marsipan och mandel, tätt ihop med en stimuleranse afrodisiakisk touch av lakritsrot.
- Låt dig sedan förföras av djup och kraftfull beroendeframkallande spår av varmt förtrollande svart vanlij, magnetisk svart myst, jordig patchouli och chokladlika vetivert-noter.
När jag hörde talas om den här parfymen så förväntade jag mig en helt annan doft. Doften på denna är väldigt söt, vilket man inte tror när man hör namnet. Jag förväntade mig en lite tyngre doft och lite annorlunda bara. Jag tycker verkligen att den kompletterar den resterande myskserien. Har ni möjlighet så gå och sniffa på den och se vad ni tycker. Det här är dock ingen doft för mig tyvärr, den är lite för söt för min nos. Det jag gillar är designen och färgerna på flaskan. Riktigt cool.
Black Musk Eau de Toilette 60 ml 375 kr
Black Musk Eau de Parfum 50 ml 455 kr
Black Musk Perfume Oil 20 ml 315 kr
Parfymen kommer i 3 olika utföranden edt, edp och parfymolja. Eau de toilette är den lättaste och minst intensiva, Eau de parfum ger en starkare doft och håller längre än EdT'n och parfymoljan är starkast och sitter länst och du behöver därför använda mindre av den.
Har ni doftat på Black Musk? Vad tycker ni om doften?

APOLIVA | Ny Ekologisk Hudvårdsserie

Apoliva lanserar en ny hudvårdsserie som inte bara är ekologisk utan innehåller också enbart ämnen välkända för att inte ge upphov till allergier. Eteriska oljor är ett exempel på naturliga doftsättare som ofta används inom ekologisk hudvård, men som kan irritera känslig hud.
Den nya serien är milt parfymerad med rosextrakt, ett ämne som förutom den goda doften är fylld med skyddande antioxidanter. Hudvårdsserien finns att köpa på apoteket från och med november. Samtliga produkter är ekologist certifierade av Cosmos.
Apoliva Eco Rengöringsmousse, 99 kr
Rengöringsmousse som skonsamt och effektivt rengör huden från makeup och smuts. Innehåller Aloe Vera som har en lugnande effekt och gör huden mjuk och återfuktad.
Apoliva Eco Ögoncreme, 159 kr
En ögonkräm som vårdar, återfuktar och skyddan den känsliga huden kring ögonen. Innehåller barkextrakt från Albizia Julibrissinträder(glädjens träd) minskar synligheten av fina linjer, påsar och mörka ringar. Innehåller också aprikoskärnolja som är rik på omega 9 och 6 som mjukgör, skyddar och förbättrar hudens elasticitet. Avocadoolja med vitamin A, B och E ger huden massor av näring.
Apoliva Eco Dagcreme, 169 kr
En dagkräm med naturliga och vårdande egenskaper. Innehåller aprikoskärnolja som är rik på omega 9 och 6 som mjukgör, skyddar och förbättrar hudens elasticitet. Avocadoolja med vitamin A, B och E ger huden fin lyster och massor av näring. Även aloe vera som bidrar med fukt och har en lugnande effekt. För normal till torr hud.
Apoliva Eco Nattcreme, 179 kr
En nattkräm med naturliga och vårdande egenskaper. Innehåller aprikoskärnolja som är rik på omega 9 och 6 som mjukgör, skyddar och förbättrar hudens elasticitet. Avocadoolja med vitamin A, B och E ger huden fin lyster och massor av näring. Även aloe vera som bidrar med fukt och har en lugnande effekt. För normal till torr hud.