Urban Decay | Revolution Lipstick, Afterglow Blush

För några dagar sen fick jag hem ett helt fantastiskt paket från Urban Decay . När jag var i london så insåg jag hur många produkter urban decay faktiskt har och jag har inte testat så många produkter från dem. Jag har fått hem flera roliga produkter men tänkte börja med att visa upp läppstiften och rouget. För er som undrar så finns UD's produkter att köpa i butik på kicks och på kicks hemsida.
Urban Decay Revolution Lipstick, Rapture, 190 kr
Dessa läppstift glider lätt på och ger en silkeslen länsla. Den ger en fyllig och intensiv färg. Den har också en krämig konsistens och riktigt bra hållbarhet. Återfuktar läpparna och lämnar dem mjuka och behagliga.
Urban Decay Matte Revolution Lipstick, Temper, 190 kr
Ett matt läppstift som är krämigt och icke-uttorkande. Ger otroligt högt pigment så att du får massor av färg i ett svep.
Urban Decay Afterglow Blush, Rapture, 265 kr
Med afterglow rouget får du en mjuk och krämig konsistens som sitter perfekt. Med den finmalda formulan är det enkelt att jobba in och ger en hållbarhet i upp till åtta timmar. I serien finns massa nyanser med både matt finish och med skimrande inslag. Det finns något för alla.
De här läppstiften är så otroligt fina och jag ser verkligen fram emot att testa det matta orangeröda. Rouget har jag ju testat sedan innan i en annan nyans och tycker att de har grymma rouge. Du kan verkligen hitta de roligaste nyanserna här. Har du testat några av dessa produkter från urban decay?

Urban Decay Vice 4 | Makeup Look

Idag öppnade jag äntligen upp min vice 4 palett och skapade en sminkning med den. Jag gillar verkligen färgerna i den här paletten, därför är det extra tråkigt att skuggorna är precis lika pudriga som i vice 3 paletten. Men skuggorna är riktigt pigmenterade och enkla att jobba med.
ANSIKTE
Bourjois healthy mix serum foundation
Mac prolongwear concealer - nw20
Lumene cc color correcting powder
Glo minerals contour kit - fair to light
Nars steven klein one shocking moment palette - blasphemy

ÖGON
Urban decay primer potion
Urban decay vice 4 palette - framed, bitter, low, robbery
Make up store cake eyeliner
Eyelure vegas nay lashes
Loreal volume million lashes excess mascara
BRYN
Anastasia brow wiz - taupe
Anastasia brow powder duo - strawburn
Lumene eyebrow shaping wax

LÄPPAR
Isadora lip liner - 68 nude
Nabla cosmetics lipstick - ombre rose

NABLA COSMETICS | Crème Shadow

Förra veckan fick jag ännu ett paket från det italienska märket Nabla cosmetics . Jag måste säga att jag älskar att det här märket helt plötsligt ploppat upp i skönhetsvärlden. Du hittar Nabla cosmetics på deras hemsida och de skickar såklart till sverige.
NABLA Cosmetics Crème Shadow, ca 106 kr
Deras nyaste produkt är deras krämögonskuggor. De kommer i 6 nyanser. Krämskuggorna är long lasting och vattenfasta. De ska vara enkla att jobba in och ska sitta på hela dagen. De torkar snabbt vilket gör att man ska kunna använda de som eyeliner också.
Alltså hur jäkla snygga är inte de här? Den röda skuggan supreme är verkligen supderdupersnygg! Jag är så imponerad av det här märket och ser verkligen fram emot att testa mer av dessa. En liten sidenote är att efter jag hade swatchat dessa tog jag en makeup remover servett och fick verkligen gnugga för att få bort skuggorna. När de har torkat så sitter de verkligen på plats. Vad tycker du om krämskuggorna? Är du sugen på att testa någonting från Nabla cosmetics?

NARS Steven Klein | One Shocking Moment

Mitt absoluta favoritköp från londonresan är helt klart den här snygga paletten från NARS . Paletten heter One Shocking Moment Cheek Palette och jag köpte den på flygplatsen innan vi åkte hem. Jag betalade 40 pund för den här vilket är ca 500 kr och det är den helt klart värd.
Jag måste börja med att säga att själva paletten är så sjukt snygg. Den här kollektionen är ett samarbete med fotografen Steven Klein och man kan se hans bilder på produkterna. Paletten är tjock och riktigt stadig och rejäl.
Här kan man se att man verkligen får mycket för pengarna då paletten kommer med ett contour kit, en bronzer och fyra stycken rouge.
Här har vi Paloma Contour Kit, deras berömda Laguna bronzer samt rougen robotic, blasphemy, luster och dolce vita.
Jag älskar den här paletten och är så glad att jag köpte den. Jag älskar rouge och har bara ett rouge från nars tidigare samt att jag såklart hört massa bra om deras laguna bronzer, så det ska bli roligt att testa den. Visst är den här paletten riktigt snygg?