Zoeva Naturally Yours Eyeshadow Palette

Jag har fått hem världens finaste palett! Den kommer från märket Zoeva som är hyffsat nytt för mig. Zoeva är ett tyskt företag som började med att göra makeupborstar, men har nu även massa olika makeupprodukter. Jag har länge varit sugen på att testa deras makeupborstar då jag hört mycket bra om dem, men har också varit sugen på att testa deras smink.
Paletten som jag har beställt hem heter Naturally Yours och är en perfekt ögonskuggspalett med massa fina naturliga skuggor. Färgerna i den här paletten är riktigt fina och romantiska.
Paletterna ligger på riktigt bra priser och Naturally Yours kostar ca 161 kr och du hittar den på Zoeva's hemsida .
Ögonskuggorna swatchade från vänster; pure, soft & sexy, smooth harmony, forever yours, slow dance
Ögonskuggorna swatchade från vänster; first love, casual elegance, sweet sound, lovely monday, timeless chic
Pigmenteringen på ögonskuggorna är bra och skuggorna känns mjuka och krämiga. Jag ser verkligen fram emot att testa dessa på och ska göra en sminkning med paletten så fort som möjligt. Har du testat någonting från Zoeva? Vad tycker du om deras produkter?

The Body Shop Virgin Mojito

Snart är den äntligen här! En ny doftserie hos the body shop är påväg och ni har säkert hört talas om den. The body shops nyhet Limited Edition Virgin Mojito lanseras i butik den 26e maj.
Serien har en uppfriskande doft av mynta tillsammans med lime och kommer helt klart att fräscha upp dina sinnen. Den här limited edition serien kommer att passa perfekt en varm sommardag.
The Body Shop Virgin Mojito Body Butter, 200 ml, 185 kr
Ge din utsatta sommarhud en härligt fuktighetsbevarande behandling. Njut av 24 timmars fuktighetsbevaring med body buttern som inte kladdar eller känns fet.
The Body Shop Virgin Mojito Body Scrub, 250 ml, 225 kr
Med hjälp av den här kan du skrubba bort solkrämen och fräscha upp en soltrött hud.
The Body Shop Virgin Mojito Body Sorbet, 200 ml, 165 kr
Body sorbeten passar perfekt om du istället vill ta fram lenheten och ha en underbar uppfräschning.
The Body Shop Virgin Mojito Body Splash, 300 ml, 225 kr
Ett innovativt nytt doftformat som inspirerats av Sydamerika. Body splash är en doftskapelse som du aldrig vill ska ta slut. Splasha doften rikligt efter duschen för att förlänga känslan av uppfräschning hela dagen.
Jag tycker verkligen att den här doften är en perfekt sommardoft. Och om du undrar hur den luktar så luktar den verkligen exakt som en mojito. Lite sylig men ändå söt doft. Perfekt om du gillar fräscha friska dofter!
Tycker du att den nya doften låter intressant?

Äntligen Lanseras Bioderma i Sverige!

Det var verkligen på tiden att Bioderma lanseras i Sverige! Ni har säkert hört talas om deras riktigt populära micellära vatten. Det många kanske inte vet är att Bioderma faktiskt har flera andra produkter.
Bioderma startades 1977 och namnet står för biology of dermatology. Produkterna skapades för folk som har olika slags hudproblem. 1995 lanserade Bioderma deras populära micellära vatten som blev en riktig stjärnprodukt.
Bioderma lanseras nu i Sverige och säljs på Apoteket AB i utvalda butiker samt på apoteket.se
Bioderma har olika serier för olika hudtyper och den röda serien som heter Sensibio är till för känslig hy. Den passar en känslig hy som reagerar mer än vanligt på produkter. Det finns även en serie som riktar sig mer till fet och aknebelägen hy.
Bioderma Sensibio H20 Makeup Removing Micelle Solution, 250 ml, 139 kr
Vad är det?
Det är en vattenlösning med hög koncentration av milda, non-ioniska rengöringspartiklar som kallas miceller.
Miceller består av två delar; en hydrofil del som är förenlig med vatten och en hydrofob del, som drar till sig olja och är oförenligt med vatten. Detta gör att micellerna drar till sig orenheter och binder dem till bomullsrondellen.
Du blir av med alla spår av makeup, överskottsfett och orenheter. Du kombinerar fräschören från vatten och de rengörande egenskaperna från olja.
Hur använder man den?
Använd på morgonen för att fräscha upp och lugna huden och på kvällen för att ta bort makeup och orenheter. En eller två bomullsrondeller är tillräckligt för att rengöra huden noggrant - utan att den påverkas negativt, även för det känsliga området runt ögonen.
Bioderma Sensibio Rich Soothing Cream, 40 ml, 159 kr
I serien hittar du också två olika fuktkrämer till dig med känslig hy som både skyddar och balanserar. Där finns Sensibio Light som är utvecklad till normal/blandad hud och Sensibio Rich utvecklad för torr/mycket torr hud.
Det krämerna gör är att öka hudens tolerans, lugnande effekt och skyddar och återfuktar.
Bioderma Sensibio Eye Contour Gel, 15 ml, 179 kr
Huden runt ögonen är den tunnaste och känsligaste delen av huden. Har man då känslig hud har man behov av kompletterande hudvård för ögonen med högre toleransnivå.
Jag tycker att det är riktigt roligt att Bioderma äntligen kommer till Sverige och jag ser verkligen fram emot att testa både rengöringsvattnet men också ansiktskrämen. Har du testat rengöringsvattnet eller någon annan produkt från Bioderma? Vad tyckte du? Eller är du intresserad av att testa bioderma nu när det finns tillgängligt i Sverige?

The Body Shop Vitamin E Special Edition

Vitamin E serien har varit en av bästsäljarna i mer än 30 år hos the body shop. Produkterna från serien kommer därför nu i en ny design under en begränsad tid för att fira den ikoniska serien och the body shops brittiska bakgrund.
Om Serien:
Produkterna innehåller vetegroddsolja som är näringsrik och dessutom en av naturens bästa E-vitaminkällor. Det är just den som gör produkterna så fuktighetsbevarande och de är även lättabsorberade och passar alla hudtyper.
Produkterna som finns i serien finns redan i ordinariesortiment men vi hittar också en nyhet bland produkterna. Tillsammans med produkterna kommer deras Super Soft Cleansing Brush(155 kr) som är perfekt att använda till att rengöra huden.
Vitamin E Aqua Boost Sorbet, 50 ml, 215 kr
- En fuktighetsbevarande kräm som verkar i 24 timmar och får huden att kännas fräsch och frisk. Den har en härlig sorbet-konsistens och känns omedelbart svalkande men också ultralätt på huden.
Vitamin E Moisture Cream, 50 ml 175 kr/100 ml 275 kr
- En riktig bästsäljare hos the body shop som är fräsch, lätt och riktigt fuktighetsbevarande. Den är allra mest älskad och säljs en burk var 14e sekund. Nu kommer den också i en större burk på 100 ml som endast finns under en begränsad tid.
NYHET! Vitamin E Eyes Cube, 4 ml, 145 kr
- Det här är det senaste tillskottet i Vitamin E-familjen som alltså är ett smart stift som fräschar upp området kring ögonen. De hjälper till att minska intrycket av mörka ringar under ögonen och ger också en svalkande massageeffekt.
Vitamin E Overnight Serum-In-Oil, 28 ml, 285 kr
- Kraften hos ett serum mixas med mjukheten hos en olja för att vårda och mjukgöra huden över natten.
Alltså Vitamin E serien hos the body shop är ju riktigt härlig. Vill du ha massa med fukt så ska du helt klart satsa på den här serien. Gillar du ansiktskrämen så blir du nog också glad över att den nu finns i en dubbelt så stor burk! Oljan är också en av mina absoluta favoriter. Den är så mjukgörande och härlig. Det ska också bli kul att testa på den nya ögonkrämen. Har ni testat några produkter från serien? Vad tycker ni om dem?