Behind The Scenes: Makeup Artist In Action

Förra veckan när jag sminkade för en fotografering tog fotografen Joakim några bilder på mig när jag sminkade. Eftersom att vi skulle fota ute i Nacka strand så blev det så att jag fick sminka utomhus och då kan det se ut såhär. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Få Sommarfina Fötter Med The Body Shop

Om du är medlem hos the body shop så får du just nu 25% rabatt på alla fotprodukter inklusive nagellack så jag passade på att fylla på med produkter hemma.
En av mina favoritprodukter från the body shop är deras fotskrubb. Jag vet att fotprodukter kan verkas tråkiga men jag tycker faktiskt om att ta hand om mina fötter och älskar när de är lena och mjuka. Det här är alltså Peppermint Smoothing Pumice Foot Scrub (100 ml, 100 kr) . Jag har testat andra fotksrubbar men den här är den bästa jag testat. Ett plus är att den luktar så gott och fräscht(om man gillar pepparmint). Den känns väldigt skön på fötterna och fötterna blir också supermjuka.
Peppermint Cooling Foot Spray (100 ml, 100 kr) har jag faktiskt aldrig testat tidigare. Det är en uppfriskande spray som känns skön och kylande på fötterna nu på sommaren. Och för att vara ärlig så sprayar jag den här på fötterna efter en lång arbetsdag när fötterna kanske inte har den godaste doften.
Jag passade även på att köpa på mig 3 stycken nagellack. Jag har flera nagellack sedan tidigare och tycker att dom funkar bra, så jag köpte med mig 3 nyanser som är perfekta sommarfärger. Det är färgerna Deeply in love, Meet me at dusk och Minty amour.

BLOGGEN BYTER ADRESS

Jag vill bara förvarna er om att min blogg kommer att byta adress. Jag har just nu ett domännamn via blogg.se och när man tar bort det namnet så omdirigeras man inte till den nya adressen. Så för att ni enkelt ska kunna hitta till min nya blogg så säger jag till er nu innan. Anledningen till detta är för att jag håller på att jobba på en ny hemsida där jag kommer ha min portfolio.
Den nya adressen kommer vara JENNIFERRUUSKA.BLOGG.SE så lägg det på minnet! Jag kommer att byta till den om några veckor så att ni vet.

Plåtning: Dark Smokey Eyes

För några veckor sen la jag upp lite bilder på en sminkning som jag gjorde för fotografering och tänkte att jag skulle dela med mig av de färdiga bilderna. Jag försöker göra så mycket sminkjobb som möjligt just nu för att utöka min portfolio. Behöver du eller känner du någon som behöver en MUA så får du gärna höra av dig till mig [email protected]
Fotograf är Joakim Oscarsson, modell är Marie Ossbring och sminkningen är såklart gjord av mig.