Dior Diorskin Nude Air Foundation

Ojojoj vilken hype det varit kring denna foundation! Jag kikade på denna och fick ett litet prov på den under Daisy Beauty Expo som var för nån månad sen. Blev helt tagen av den och ville ha den direkt. Jag älskar ju att testa nya foundations och det är sällan jag håller mig till samma.
Diorskin Nude Air Foundation, 30 ml, 540 kr
Är en serumfoundation som ger en fräsch lyster. Den har en tunn flytande konsistens som ger en naturlig fräsch finish.
Foundationen kommer i en lyxig glasflaska. Eftersom att den har en så tunn konsistens får du upp din foundation med en pipett som du sedan kan droppa ut.

VS Sassoon Salonist Hårfärg

Nu kommer en helt ny typ av hårfärg för hemmabruk som ska ge dig ett salongsresultat hemma. VS Sassoon Salonist anpassar hårfärgen efter rötterna och längderna på håret. Jag som själv alltid färgar håret hemma tycker att det är roligt att testa nya typer av hårfärger.
Färgen som jag valde heter 7/432 Intense Red Copper.
Skillnaden på den här är att du får en liten burk där du ska blanda i flaska 1 och tub 1. Det ska du sedan applicera i rötterna på håret. Du delar upp håret i sektioner och applicerar med penseln längst rötterna.
När du har applicerat det över hela rötterna blandar du i serumet som ligger i påsen och det applicerar du över längderna.
Det svåra med den här hårfärgen är att det skiljer sig lite hur man ska applicera om man aldrig har färgat håret eller ha färgat håret tidigare. Tydligen så ska serumet späda ut färgen lite så om du har färgat håret tidigare drar håret åt sig mer färg, därför behöver du späda ut färgen. Har du inte färgat håret tidigare skippar du serumet och lägger på det över håret de sista 5 minutrarna.
Det som jag blev förvirrad över dock är när jag läste på deras hemsida för färgen jag valde. Stod det att eftersom att färgen är intense red copper ska man skippa serumet. Det gjorde inte jag, men känner nästan att jag borde gjort det.
Här ser ni resultatet före och efter. Jag kan inte riktigt få den färgen som på bilden på förpackningen eftersom att mitt hår är lite mörkare. Men jag tycker ändå att jag fick en fin varm färg. Grejen med röda färger är dock att färgen sätter sig bättre uppe vid rötterna och inte lika bra nere på längderna, vilket ni säkert kan se på bilden. Därför tror jag att jag skulle ha skippat serumet. Det är ju så med röda färger att de fäster inte lika lätt i håret. Jag blev ändå ganska nöjd med resultatet, men det blev ju inte riktigt så intensivt som jag hade trott. Tycker färgen blev lite mesig.
Jag tycker att det är en smart idé med den här hårfärgen och jag tycker också att det är bra att man får med en liten borste, för så applicerar jag min hårfärg i vanliga fall. Det är också lite skönt med en skål att ha hårfärgen i istället för en tub, men det blir lite kladdigare sen när man ska applicera färgen i längderna och måste använda händerna. En helt okej hårfärg tycker jag efter att ha testat den första gången. Skulle jag köpa den igen? Nja troligtvis inte då jag inte märkte någon stor skillnad på andra hårfärgsmärken.

Min Hudvårdsrutin För Vintern

Min hudvårdsrutin ändras ganska ofta, men speciellt nu på vintern när det är kallt och torrt ute. Jag får lägga extra fokus på återfuktning för att se till att huden inte torkar ut. Här har vi de produkterna som jag använder i min morgonrutin just nu.
På morgonen tvättar jag ansiktet med som är en härlig och krämig ansiktsrengöring som rengör ansiktet och tar bort smink utan att torka ut huden. Den är riktigt härlig på ansiktet och efteråt får du en återfuktad känsla. När ansiktet är rengjort masserar jag in över hela ansiktet. Det är ett serum som ger lyster och hjälper huden att behålla fuktbalansen. Den är perfekt nu på vintern när jag lättare blir torr.
När jag har masserat in oljan tar jag en liten klick av och applicerar runt ögonen. Den har en lättare gelkonsistens som vårdar och känns svalkande runt ögonen. Efter det tar jag min favoritdagkräm, som är en parfymfri dagkräm som gör huden mjuk och len. Till sist innan jag är redo för dagen lägger jag på ett lager med Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant . Detta gör mina läppar återfuktade och mjuka när det är dags att sminka mig.
Och det är det! De produkterna håller mitt ansikte återfuktat under vintertiden på morgonen. Du får jättegärna dela med mig av dina favoritprodukter att använda under vintern.
*Inlägget innehåller affiliatelänkar

How To: Fräsch 5 min Makeup

Jag är en sån som gillar att ta tid på mig när jag sminkar mig, minst en halvtimme sitter jag framför sminkbordet. Vi har alla de dagarna när vi vill se fräscha ut, men vill att det ska gå fort. Här har ni en snabb liten tutorial på hur jag gör en snabb fräsch sminkning.
Produkterna som jag satsar på för att se fräsch ut: the body shop honey bronzer, the body shop color crush shine 18, maybelline colossal go extreme leather black, lumene nude perfection fluid foundation, pürminerals blush kinky, idun minerals eyeshadow lejongap, anastasia brow powder duo strawburn
- Jag börjar med att applicera min foundation över hela ansiktet för att få en jämnare hudton.
- Solpuder är ett måste för att få lite färg till ansiktet. Sveper den lätt över kinderna, pannan och käkbenet.
- Ett tips för att se fräsch och pigg ut är att applicera rouge. Jag använder ett rosa rouge med guldigt skimmer som ger fint lyster till kinderna.
- Jag gillar definierade bryn så jag använder en brynskugga för att få naturliga men definierade bryn.
- För att markera ögat lite tar jag den ljusbruna skuggan i paletten och suddar in den i globlinjen. Det här ger en naturlig markering av ögat.
- Jag använder sedan den mörkbruna skuggan och en snedskuren borste för att mjukt markera fransraden.
- Till sist lägger jag på ett lager av mascaran och avslutar med läppstiftet som ger en fin rosa färg och glans.
Vilka är dina bästa produkter för att få en snabb fräsch sminkning?