Recension: REN Flash Rinse 1 Minute Facial

Den perfekta produkter för dig som är för lat för att använda vanliga ansiktsmasker. REN's 1 minute facial är en snabbverkande ansiktsmask som du hinner använda medans du borstar tänderna.
REN Flash Rinse 1 Minute Facial är en snabbverkande ansiktsmask på 75 ml för ett pris på ca 479 kr .
Det är en produkt som är fullproppad med C-vitamin. Ger huden mer lyster och gör hudtonen jämnare och en utslätat känsla. Den ska passa alla hudtyper men är man känslig så rekommenderar de att man testar på ett mindre område först. Den här masken gör en stor skillnad på huden efter bara en minut.
Produkten har en grön färg och konsistensen är lite grynig och sträv. Du applicerar den på torr hud och masseras in lite lätt. Sedan blöter du händerna lite och masserar över ansiktet. Vänta sedan en minut och skölj. Ingredienserna i produkten aktiveras alltså när den kommer i kontakt med vatten och man känner hur den verkar när den sitter på ansiktet. Det gör inte ont och svider inte men det känns att den gör någonting med huden. Efteråt känns huden mjuk och fräsch.
Jag märkte stor skillnad första gången jag använde den här då jag skulle sminka mig och märkte hur mycket bättre och jämnare mitt smink gick på. De rekommenderar att du använder den var tredje dag, men det glömmer jag oftast bort så jag använder den kanske en gång i veckan. När min hy känns lite extra torr så slänger jag på masken och min hy känns som ny igen.
Jag är mycket imponerad av den här masken! Doften på den tycker jag dock är lite skum och luktar inte alls sådär citrusigt och gott. Produkten har en tendens att separera sig i tuben så man får komma ihåg att skaka den innan bara. Sen är den heller inte så dryg vilket gör att den tar slut ganska så snabbt. Ska man då använda den tre gånger i veckan tar den slut ännu snabbare. Men i slutändan håller den ändå precis vad den lovar vilket gör att den nästan är värd sitt dyra pris!
+ Fördelar
Gör skillnad direkt
Snabb som bara den
Enkelt!
- Nackdelar
Unken doft
Ganska odryg
Högt pris
Betyg: 4,5/5

Lumene Beauty Base Face Primers

Ett märke som verkligen växt i mina ögon den senaste tiden är Lumene. Det här märket har ju verkligen steppat upp. Hos Lumene hittar du också 3 olika ansiktsprimers som hjälper till med olika områden.
För inte så länge sen gjorde Lumene även om förpackningarna på deras primers. Så nu hittar vi dem i dessa smala snygga tubarna.
Color Correcting & Blurring Primer, Alla hudtyper, 20 ml, 129 kr
Det här är en transparent primer som jämnar ut hudtonen och ska ge en matt yta. Primernska ge en perfekt hållbar bas som gör att makeupen sitter kvar längre. Ska även passa under alla typer av foundation. Innehåller även fröolja från nordiska lingon som skyddar, vårdar och förnyar huden.
Matifying & Pore Minimizing Primer, Fet till kombinerad hy, 20 ml, 129 kr
Den här primern är perfekt för fet och kombinerad hud som får hudens porer att se mindre ut och hjälper till att hålla huden matt hela dagen.
Moisturizing & Illuminating Primer, Normal till torr hy, 20 ml, 129 kr
Innehåller fuktgivande hyaluronsyra och glycerol som ger långvarig återfuktning och ser till att huden håller sig mjuk och fräsch. Det gör också att den övriga makeupen appliceras jämnt. Innehåller också ljusreflekterande pigment som ger torr hud extra lyster.
Jag gillar verkligen illuminating primern för dem dagarna jag känner mig lite torr men annars tycker jag att matifying primern är riktigt bra på att hålla sminket på plats hela dagen.
Har du testat någon av dessa? Vad tycker du om dem? Vilken primer brukar du använda?

TÄVLING: Lumene Longwear Blur Foundation

I samarbete med Lumene har jag nu chansen att lotta ut fem st av min favoritfoundation just nu! Nämligen deras longwear blur foundation. Har ni inte sett min recension på den här så kan ni se det inlägget här .
För er som inte har hört något om den här ska jag berätta lite hur den funkar. Lumene longwear blur foundation ska ge en jämn och felfri hy hela dagen. Den har en skummig formula som ger huden en sammetslen finish. Den har även en blur-effekt som gör att huden ser jämn ut. Finns i 6 nyanser.
För att vara med och tävla ska du besvara följande fråga i kommentarsfältet:
Vilket land kommer Lumene från?
1. Sverige
2. Norge
3. Finland
Tävlingen kommer att vara igång i en vecka och avslutas 23/4. Jag kommer att välja ut fem stycken vinnare. Glöm inte att lämna din mailadress så att jag kan kontakta vinnarna. Lycka till!