L'oréal Préférance Glam Lights

Jag är verkligen en att experimenta med mitt hår. Egentligen tycker jag inte att man ska färga håret och experimentera själv hemma för det är väldigt lätt att det går fel. Men jag har lärt mig den hårda vägen och har fått gå igenom många misstag och fula hårfärger.
L'oréal har kommit ut med ett nytt kit för slingor. Detta är deras nya glam lights. Med dessa kan du få eleganta slingor som ljusar upp ditt hår och ger det naturliga skiftningar.
Kommer med en specialutvecklad borste som du applicerar blekningen på och sen drar igenom borsten i håret. Så du borstar helt enkelt bara igenom borsten där du vill ha slingor.
Kommer i 3 olika nyanser No 1 för blont till ljusblont hår, No 2 för ljusbrunt till blont hår och No 3 för brunt till ljusbrunt hår.
Eftersom att jag inte säger nej till att testa nya saker så var jag ganska snabb på att testa det här nya slingkitet.
Idén till det här verkar bra och det är enkelt att bara borsta på där du vill ha slingorna, men vad jag inte riktigt förstår är hur man ska göra för underhåret. Det finns en video från l'oréal ute på youtube där de visar hur du använder den här, men i videon gör de endast på överhåret. Betyder det då att man ska låta underhåret vara mörkt?
Jag testade i alla fall att separera håret och göra underhåret först. Det enda problemet jag finner med det här är att håret blir ganska trassligt och sen när du gör slingor under det andra så kletar det av sig på resten av håret. Det är en smart idé men lite knepig att använda tycker jag.
När det kommer till uppljusningen så tycker jag att den var riktigt bra på att ljusa upp håret. Så om du är sugen på att testa lite små slingor eller kanske försöka dig på en naturlig ombre effekt kan du testa dessa. Enklast om du bara gör några slingor på överhåret och inte är ute efter en jätteförändring.

Glominerals Luxe Liquid Foundation Review

Senaste foundation på test har varit denna från Glominerals och det är deras luxe liquid foundation . Jag har hört mycket bra om den och var bara tvungen att testa den. Jag hade en flaska av den sen innan men den var alldeles för mörk för mig. Nu har jag en nyans som faktiskt passar mig och ska dela med mig av mina åsikter om denna foundation.
"En innovativ flytande foundation med avancerad diamantpulverteknologi med ultrafina mineraler och pigment. Har en formula med mjukgörande ämnen som ger en jämnare yta och döljer pigmenteringar. Ger strålande lyster utan att vara blank."
Finns att köpa på bl.a. bangerhead.se för 449 kr.
The latest foundation that I put to the test is the Glominerals luxe liquid foundation. I've heard so many good things about this and I just had to try it. I had a bottle of this already but it was way to dark for me. Now that I have a shade that actually fits me I'm gonna share my opinions about it.
"Light-refracting power of diamonds to bend light for a soft, ageless complexion. Formulated with light-diffusing diamond powder, broad spectrum UV protection and specialized moisturizing agets to deliver a flawless complexion"
skönhetsblogg beautyblog smink makeup makeup artist mua glominerals foundation sminkblogg
skönhetsblogg beautyblog smink makeup makeup artist mua glominerals foundation sminkblogg
Min åsikt:
Jag tycker att det här är en fantastisk foundation. Den är lite på den dyrare sidan, men känner man för att lyxa till det så tycker jag att man ska satsa på denna. Den jämnar ut huden så fint och ger ett fint lyster utan att se för fet och blank ut.
Jag skulle säga att den här har lätt till medium täckning då man kan applicera den väldigt tunt men också bygga upp den till lite mer täckning, men har man väldigt mycket man vill täcka så räcker den här inte.
Det jag också gillar med den är att den jämnar ut huden men den egna huden lyser fortfarande igenom. Jag har mycket fräknar i ansiktet och med den här så känner jag inte att de täcks för mycket, utan de syns fortfarande igenom.
Riktigt nöjd med den här och den får helt klart tummen upp!
*Denna produkt har skickats till mig för att testa. Inlägget är inte sponsrat och alla åsikter är fortfarande mina egna.
My opinion:
I think this is a fantastic foundation. It's a bit on the pricier side but if you feel like splurging I really think you should go for this. It evens out the skin so beautifully and gives you that nice glow without looking oily or shiny.
I would say that this is light to medium coverage. You can apply it very lightly but also build it up for more coverage. Although if you have quite a lot to cover this wont be enough for you.
One thing that I like about it is that it evens out the skin but lets your own skin shine through. I have a lot of freckles on my face and with this I don't feel like they are being covered too much and you can still see them.
Really happy with this so I give it a thumbs up!
*This product was sent to me to try out. The post is not sponsored and all of my opinions are still my own.

Viktor & Rolf Bonbon Perfume

I morse var jag på ännu ett frukostevent, den här gången på åhlens city där de presenterade den nya parfymen bonbon från viktor & rolf . Jag älskar deras populära flowerbomb parfym så att de nu kommer ut med en ny parfym är himla roligt.
Yet another breakfast event this morning. This time a press event for the new perfume bonbon from viktor&rolf. I love their previous popular flowerbomb perfume so this new one is very exciting.
skönhetsblogg beautyblog blogg blog viktor&rolf parfym perfume jennifer ruuska mua makeup artist smink
För det första måste vi ju bara prata om hur otroligt söt flaskan är! En rosa flaska i form av en rosett representerar doften helt perfekt. Doften är en söt doft med det söta och syrliga från mandarin och apelsin, tillsammans med en bas av jasmin och trä.
Jag tycker att parfymen påminner lite om flowerbomb i doften men bonbon har en mycket sötare doft. Jag själv gillar inte riktigt söta och fruktiga parfymer, men den här är söt i doften samtidigt som den har en mognare och blommigare bas. Nu måste helt enkelt gå och lukta på den själva. Om ni gillar flowerbomb så måste ni kolla in den här också.
De ville att den här parfymen skulle vara ganska exklusiv och kommer därför endast att säljas på åhlens city stockholm & göteborg, nk stockholm & göteborg, kicks i pub samt på kicks.se
Flaskan finns i 30 ml/635 kr, 50 ml/845 kr och 90 ml/975 kr.
First of all look at the amazingly cute bottle! A pink bottle in the shape of a bow represents the scent very well. It's a sweet scent with the sweet and tart from mandarine and orange, along with a base of jasmine and wood.
I like this perfume, it reminds me of the flowerbomb but this is sweeter. I don't really like sweet and fruity scents but this one it sweet but it also has the mature and floral base. You have to go smell it!