The Body Shop Ultimate Kalender Lucka 24

Dags att öppna sista luckan på julafton. Jag tyckte innan att sista luckan måste ju vara den bästa. Blev lite orolig när lucka var så liten, men blev riktigt glad när jag öppnade luckan. Gav till och med ifrån mig ett litet glädjetjut.
I månadens sista lucka hittar vi nämligen Vitamin E Overnight Serum-In-Oil som är en av mina favoriter. Det är ett serum som används på natten. Den har konsistensen av en lätt olja som absorberas snabbt. Huden får fin lyster och känns smidigare. Precis som resten av Vitamin E serien innehåller den vetegroddsolja.
Jag hade redan den här sedan tidigare och den hade faktiskt precis tagit slut, därför blev jag riktigt glad när jag såg den här i dagens lucka. Den känns riktigt härlig, den luktar otroligt gott och det känns nästan lite lyxigt att få massera in den här i huden på kvällen.
, 28 ml, 285 kr - Finns att köpa både i butik och på hemsidan.
Nu när ni har sett hela innehållet i kalendern är ni nöjda med innehållet i kalendern? Blir ni sugna på att ha en nästa år?
*Inlägget innehåller affiliatelänkar.

The Body Shop Ultimate Kalender Lucka 23

Dagens nästsista lucka och jag blev tyvärr ganska så besviken på denna. Det är en fullstorlek, men tyvärr gillar jag inte alls den här doften. Jag vet att många gillar den här nya doften, men jag gillar den inte alls och hade hellre sett en annan doft i dagens lucka. Men för er som inte vet det och har funderat på att skaffa en kalender. Det går att byta till en annan doft om man får någon man inte gillar, men då måste man ha med kvittot på kalendern.
I dagens lucka har vi alltså en full storlek på Wild Argan Oil Body Butter som är en ganska ny doft hos the body shop. Det är en riktigt tjock och krämig body butter som ger mycket fukt.
, 200 ml, 185 kr - Finns att köpa både i butik och på hemsidan.
*Inlägget innehåller affiliatelänkar.

The Body Shop Ultimate Kalender Lucka 22

I dagens lucka finner vi en sminkprodukt som har blivit hyllad och som många tycker om. Jag är själv ganska dålig på att använda primer, men det kan enkelt förbättra kvalitén på din sminkning.
Idag i kalendern hittar vi All-In-One Instablur Primer som ska göra din hy slät och fuktighetsbevarad samtidigt som den minimerar intrycket av linjer och oönskad glans. Innehåller även Community Fair Trade producerad matulaolja från Namibia och Vitamin E.
, 25 ml, 225 kr - Finns att köpa både i butik och på hemsidan. Ofärgad.
*Inlägget innehåller affiliatelänkar.

The Body Shop Ultimate Kalender Lucka 21

Som jag sagt tidigare så känns det att produkterna blir bättre ju närmare vi kommer jul. Nu är det bara ett par dagar kvar och bara ett par luckor kvar att öppna.
I dagens lucka har vi en full storlek av Strawberry Body Polish . Det är en löddrande gelébaserad skrubb som är tillräckligt mild för att du kan använda den varje dag. Den har malda valnötsskal och kiwikärnor som exfolierar och ger huden och fräsch känsla. Innehåller även Community Fair Trade producerad honung. Den röda färgen kommer även från naturlig jordgubbsjuice som är mycket rik på Vitamin C.
Body polish finns i två dofter i originalsortimentet och jag hade hellre sett att det var satsumadoften som vi fick. Är inte särskillt förtjust i jordgubbsdoften men det ska bli kul att testa ändå.
, 200 ml, 145 kr - Finns att köpa i butik och på hemsidan.
*Inlägget innehåller affiliatelänkar.