My Favorite Makeup Websites

Jag älskar att köpa smink på internet. Dels för att det går att hitta bra smink till ett bra pris, det finns märken som inte går att hitta här i sverige och man kan enkelt söka efter produkter och se recensioner på dem. Därför ska jag dela med mig av de hemsidorna som jag besöker och handlar från mest.
Feelunique.com - Detta är en av mina favoriter att kolla runt på. En engelsk hemsida där man kan hitta smink, hårvård, hudvård och parfym till ett bra pris. Du hittar märken som ecotools, daniel sandler, the balm, urban decay, l'oréal, maybelline, rimmel osv. De har även gratis frakt.
Love-makeup.co.uk - En av mina riktiga favoriter. Här hittar du bra redskap och smink om du är makeup artist men det finns också smink för dig som inte är det. Här finns märken som embryolisse, zoeva, occ, ben nye, bdellium tools, maqpro, z palette och mycket mer.
Eyeslipsface.co.uk - Elf är ett budgetmärke med riktigt bra priset och de har vissa produkter som är riktigt bra. Några av mina favoriter är studiorougen, radiance enhancer, deras studiobronzers och studioborstarna. Elf har också väldigt ofta olika erbjudanden och rabatter så ett tips är att hålla koll på deras facebooksida.
Sleekmakeup.com - Sleek är ett av mina favoritmärken. De har riktigt bra ögonskuggspaletter med bra kvalité och bra pris. Deras rouge och läppstift är också fantastiska.
Cherryculture.com - Detta är en amerikansk hemsida där du kan hitta budgetmärken som nyx. Eftersom att det är en amerikansk sida så blir det lite att betala i frakt och det tar ca en månad att få paketet.
Hqhair.com - Ännu en engelsk hemsida där du kan hitta märken som nars, real techniques och urban decay. Även denna hemsida har gratis frakt.
- Också en engelsk sida där du också hittar too faced, stila, anastasia och cargo. Denna sidan har också gratis frakt.
Coastalscents.com - Är också en amerikansk hemsida där du kan hitta stora paletter till billiga priser. Ögonskuggspaletter med 88 ögonskuggor i eller rougepaletter.
Bhcosmetics.com - Är också en amerikansk hemsida som har större paletter men också mindre paletter, rouge, borstar och enskilda ögonskuggor.
Där har ni de hemsidorna som jag använder mest och som ni ser så är det bara utländska hemsidor. Det går alltid bra för mig och brukar ta ungefär en vecka att få hem paket från england, men från usa tar det som sagt lite längre tid. Jag har aldrig behövt betala tull förutom från feelunique som ligger i england men de skickar från en ö som inte tillhör eu så man kan få betala tull, men mailar man till dem med en bild på kvittot på det man betalat så betalar de tillbaka.
Det finns också så många fler hemsidor, men det här är de jag själv har handlat från och använder mest. Har du någon favorithemsida som du brukar handla från?

Makeup of the Day: Spring Fresh!

Här har ni dagens sminkning. Lite varma bruna färger som framhäver blåa ögon fint. Men annars ganska enkelt och fräscht. Nu känner jag också att jag borde köra på en temavecka igen snart. Men jag har helt slut på idéer för teman så lämna en kommentar med ett tema som du vill ha på en sminkning!
Here you have my makeup of the day. Some warm brown shades that brings out the blue in my eyes. But otherwise a pretty simple and fresh makeup look. I feel like I should do a makeup theme week again but I'm totally out of ideas. So leave a comment telling me what theme you would like me to do a makeup look from.
Products:
Face
- Yves rocher youthful glow foundation, beige 000
- Bobbi brown corrector, porcelain bisque
- Elf contouring blush & bronzing cream
- Sephora bronzing powder, light
- Pürminerals blush, kinky
Eyes
- Lumene eyeshadow primer
- Isadora baked eyeshadow trio, leopard
- Isadora eyeshadow quartet, brown patina
- L'oreal volume million lashes so couture mascara
Eyebrows
- Anastasia brow wiz, ash blonde
- Viva la diva eyebrow trio, dark
Lips
- Pürminerals lipstick

OPI Nordic Collection Fall/Winter 2014

I måndags var det världslansering för OPI's nya höstkollektion inspirerad av norden. Visningen hölls på Grand hôtel i den fantastiska spegelsalen. På plats fanns också OPI's grundare Suzi Weiss-Fischmann som berättade om företaget. Det bjöds även på en buffé av mat inspirerade av nordiska smaker.
This monday OPI had a world launch of their new fall collection. The launch was held at Grand hôtel here in Stockholm. The founder of OPI Suzi Weiss-Fischmann was at the launch talking about the company and we were treated with a big buffet inspired by the nordic flavors.
Nordic Kollektionen är inspirerad av de nordiska länderna. Kollektionen innehåller 12 st mörka höstiga färger blandat med bruna nyanser och lite härliga ljusare färger. Kollektionen kommer att finnas i butik vecka 33, alltså i augusti. Med lanseringen kommer även priset på lacken höjas till 155 kr från 150 kr.
Nordic collection was inspired by the nordic countries. The collection has 12 polishes with dark fall colors mized with brown nude shades and some brighter colors. You will be able to find the colllection in stores in August.

Makeup of the Day: Aquatic

Här har ni dagens sminkning. Kände för någonting med färg denna tråkiga regniga dag!
Here you have todays makeup look. I felt like something with color this rainy day!
'
Products:
Face
- Yves rocher youthful glow foundation, beige 000
- Bobbi brown corrector, porcelain bisque
- Pürminerals shine control powder
- Sephora bronzing powder, light
Eyes
- Lumene eyeshadow primer
- L'oreal color riche eye color pencil, ocean blue
- Bh cosmetics malibu palette
- Bh cosmetics hollywood palette
- L'oreal miss manga mascara, blue
- Ebay false lashes
Eyebrows
- Anastasia brow wiz, ash blonde
- Viva la diva eyebrow trio, dark
Lips
- Pürminerals lipgloss, foxy