Daisy Beauty & Dr Hauschka

Jag är tillbaka! Jag har haft så himla mycket att göra och tänka på senaste veckan och har knappt haft tid att sätta mig ner framför datorn. Men nu är jag igång igen och ska se till att komma upp med lite spännande inlägg åt er!
Förra veckan bjöd Daisy Beauty på ett fantastiskt event tillsammans med Dr. Hauschka. Jag har hört talas om detta märke förut men aldrig testat det själv. Som alltid är det roligt att få höra mer och få testa nya märken.
Presentationen hölls av fantastiska makeupartisten Karim Sattar. En helt otrolig personlighet och alla på eventet fick sig mycket skratt den kvällen.
Dr. Hauschka håller sig till ganska klassiska produkter när det kommer till deras smink. Dom testar deras produkter väldigt noggrannt och använder sig av ekologiska ingredienser.
Här är produkterna som vi fick med oss hem att testa. Ska bli riktigt roligt att få testa deras produkter.

Garnier BB Cream Limited Edition

Snart är oktober här och den rosa månaden kör igång. Flera företag kör samarbeten och skänker pengar till bröstcancerfonden. Garnier har kommit ut med deras BB cream i en limited edition för oktober. Dom skänker 5 kr per såld BB cream.
Jag har fått både light och medium skickad till mig. Eftersom att jag är väldigt ljus så kan jag knappt ha den ljusa nyansen och kommer därför att tävla ut färgen medium i ett inlägg som kommer i veckan.

Makeup Look: BRIDAL

Idag kände jag för att göra en brudinspirerad sminkning. En fin sminkning som inte är för mycket men som ändå är lite extra. Definerade ögon med guld på ögonlocket och ett par naturliga lösögonfransar. Härligt lyster i hyn och ett par lätt rosa läppar. Hoppas ni gillar det!
Products:
Face
- Lumene dark under eye concealer
- L'oreal Lumi magique foundaton
- Sephora bronzing powder, light
- L'oreal bb powder, light
- Nyx blush, taupe
- Elf studio blush, pink passion
- Sleek Glo face & body highlighter
Eyes
- Too faced shadow insurance
- Sleek ultra matte v2 palette
- Sleek Showstoppers palette
- Emite makeup cake eyeliner
- Maybelline big eyes mascara
- Lashes, ebay
Eyebrows
- Wet n wild eyebrow pencil
- Viva la diva eyebrow trio
Lips
- Kicks lip pencil, naked nude
- Makeup academy lipstick, shade 4

Kérastase Nutritive Nutri-Thermique Masque

Jag har använt mig av samma hårinpackning från Dove i ett par månader nu. Eftersom att mitt hår börjar bli ganska långt kände jag att jag ville testa nått nytt och kanske lite bättre.
Klickade hem Kérastase Nutritive Nutri-Thermique Masque , ja ett ganska så komplicerat namn som inte säger så mycket om produkten. Det är alltså en inpackning för torrt hår. Den är kraftigt närande och ger värmeaktiverad vård för mycket torrt hår som utsätts för värmeverktyg. Den aktiveras med hjälp av värme och ger näring till håret på djupet. Exempel på värme är varmt vatten eller stylingverktyg och värmen ökar och förstärker spridningen av näringsämnena i håret.
Ni hittar inpackningen på feelunique HÄR för ca 250 kr. Finns även att köpa från svenska webbshoppar till ett lite högre pris.
Informationen om den här produkten låter ganska high tech. Jag ska testa den tills jag fått en uppfattning om den, och återkommer sedan med en lite recension.