Makeup Look: Smoky Brown

Idag gjorde jag en sminkning med the body shops palett i smoky brown. Jag älskar verkligen den här paletten. Jag är ju en sucker för bruna och guldiga sminkningar, så den passar mig perfekt. Färgade håret idag och det var verkligen på tiden. Välbehövligt med en uppfräschning.
Kolla i listan nedan om ni vill det vad för andra produkter jag har använt.
Today I did a makeup look using the body shop palette in smoky brown. I really love this palette. I am a sucker for brown and gold makeup looks, so this is perfect for me. I also dyed my hair today and I really needed it.
Check the list below to see what other products I used for this look.
Products:
Face
- Lumene dark under eye concealer
- Rimmel Wake me up foundation
- Sephora bronzing powder, light
- L'oreal bb powder, light
- Nyx blush, taupe
- Nyx blush, pinky
- The body shop shimmer bauble
Eyes
- Lumene eyeshadow primer
- The body shop smoky brown palette
- Maybelline big eyes mascara

Eyebrows
- Milani brow fix kit, medium
- Viva la diva eyebrow trio
Lips
- The body shop color crush, sweet coral

Makeup Look: Smoky Plum

Idag gjorde jag en sminkning med the body shops vinterkollektion Winter Trend . Jag använde den lila paletten som jag visade i mitt förra inlägg. Jag använde också color crush läppstiftet och glittersprayen. Kommer visa glittersprayerna i ett separat inlägg.
Jag har också spelat in en video hur jag gjorde den här videon, så det kommer! Hoppas ni gillar det. Jag har fått nya studiolampor som är helt amazing, vilket betyder att det är enklare för mig att fota. Till exempel kan jag fota sminkningar fast det är kolsvart ute.

The body shop Winter trend

Jag måste bara visa er dessa två paletter från The body shops vinterkollektion Winter Trend . Paletterna innehåller 4 st ögonskuggor och det medföljer också 2 borstar och i förpackningen finns också en liten guide hur man kan använda paletterna.
Paletterna kommer att finnas i butik från 30 oktober och kommer att kosta 295 kr/styck .
4 step smoky eye palette smoky brown & icy plum
Båda paletterna har fina skuggor som går att kombinera på alla möjliga sätt för att få antingen en enklare vardagssminkning eller en mer dramatisk sminkning.
Jag har faktiskt aldrig testat några ögonskuggor från the body shop tidigare, men jag måste säga att jag är riktigt imponerad. Skuggorna är pigmenterade och väldigt enkla att jobba med. Jag var och sminkade på ett event i helgen och använda endast dessa två paletter.
Smoky brown har mer varma guldiga skuggor och icy plum är en lilatonad palett men som samtidigt är  lite mer nedtonat lila.