March Favorites

Det finns några sminkprodukter som jag har gillat extra mycket den här månaden. Jag ska därför dela med mig av vilka det är.
Maybelline color sensational vivids, 912 Electric Orange . Ett oranget läppstift, som ser väldigt läskigt ut men gör sig jättebra på läppar. Speciellt nu till våren och sommaren då oranget alltid är en ganska populär färg.
Nars sheer glow foundation . En väldigt populär foundation och jag förstår varför. Den lever verkligen upp till förväntningarna och täcker och jämnar ut ansiktet på ett fint sätt. Den är inte för matt utan den ser ut som min egen hud när den appliceras.
Milani baked blush, luminoso . Ännu en orangefärgad produkt. Samma som läppstiftet, det här rouget passar superbra till våren och sommaren. Speciellt om man har fått lite färg, den värmer upp ansiktet.
L'oreal lumi magique highlighting pen . En concealerpenna som samtidigt ljusar upp och highlightar. Perfekt att ha under ögonen för att ljusa upp lite.
E.l.f. contouring blush & bronzing cream . En stor favorit hos mig den här månaden, speciellt bronzern. Två krämprodukter som enkelt jobbas in i ansiktet och ger en fin färg om man vill värma upp lite.
Kicks lipstick, moccachino . Ett nudefärgat läppstift funkar alltid om man vill hålla det lite mer neutralt. Väldigt fin färg och läppstiftet glider på mjukt och håller läpparna återfuktade.
Här kan ni även se videon där jag pratar om lite fler marsfavoriter.

Todays Makeup: Orange Lip

Idag ville jag sminka mig lite, men jag har fått lite torra fläckar på ögonlocken så ögonskugga på det ser inte alls bra ut. Körde iställer på en enkel sminkning, med lite oranga läppar.
Produktlista:
Ansikte
- Nars sheer glow foundation
- L'oreal lumi concealer
- Elf contouring blush & bronzing cream
- Milani the multitasker face powder
- Milani baked blush, luminoso
Ögon
- Sleek palette
- Oriflame volumebuild mascara
Läppar
- Maybelline color sensational vivids, electric orange

Mini Haul Video

Jag är ganska dålig på att komma ihåg att lägga upp mina videor från youtube här på bloggen, men jag ska försöka att bli bättre. Jag försöker att göra minst en men helst två videor i veckan på min youtubekanal så kolla gärna in där och prenumerera så att du hålls uppdaterad. Du hittar min kanal HÄR .
Här är i alla fall min senaste video där jag visar lite saker som jag har köpt på senaste tiden, men ni som läser bloggen har sett dom flesta av produkterna redan här på bloggen.

You are beautiful!

Idag har jag faktiskt ingen sminkning att visa. Mina ögonlock har blivit så torra så om jag hade lagt på massa smink och ögonskugga så hade det inte sett bra ut.
Trots att det här är en skönhetsblogg, så tycker jag inte att smink är allt. Jag ville helt enkelt bara visa att det är okej att gå utan smink ibland. Jag gillar det faktiskt. Även fast jag kanske inte alltid känner mig som vackrast när jag är osminkad, så är det skönt att bara få vara och låta huden andas. Jag tycker att det är riktigt roligt att få sminka mig om jag ska iväg nånstans, men jag njuter också otroligt mycket av att gå runt osminkad hemma eller när jag gör vardagliga saker.
Det jag ville ha sagt med det är inlägget var att det är okej att vara osminkad. Man ska inte behöva vara beroende av smink för att känna sig fin, men det kan också vara svårt att känna sig okej med att vara osminkad. Det är någonting som man måste lära sig, försöka intala sig själv att det är okej och att man är fin ändå. Alla har vi små brister som vi inte gillar med oss själva.