Uppdatering

Jag vill bara uppdatera er som läser min blogg om varför det har varit lite tomt här från mig. Det är sommar och jag vill njuta av den medans jag kan och göra saker. Sedan vet jag att ni som läser även har andra saker för er. Därför blir det en liten paus här på bloggen tills sommaren är över. Kanske inte paus helt, men det kommer inte att komma upp inlägg så regelbundet. När vardagen kommer igen så kommer bloggen att uppdateras mer.
Trevlig Sommar!
Anonym

Hej Jennifer, till och börja med så måste jag säga att du verkligen har en fin blogg!

Jag har ett problem, är jätteintresserad av smink och skönhet och tycker verkligen det är roligt att hålla på med smink. Dock så får jag aldrig till min bas, jag är väldigt rund i ansiktet och har ganska oljig hy, iallafall i t-zonen. Har rodnader runt kinderna och lite finnar här och där. Jag använder smashbox 15-hour foundation, cover all mix och ett puder från rimmel men ändå tycker jag att jag ser så tråkig ut i ansiktet, spelar ingen roll om jag använder highligt eller bronzer för jag får ändå en orange ton i ansiktet och mina röda kinder skiner igenom.

Förstår inte vad jag gör för fel då jag provat massa olik foundations och bb-crèmes men alltid har samma problem..

Förlåt för den förvirrande frågan haha men jag undrar bara om du har några tips om hur jag ska få en finare och mer "rolig" bas, vill ha den där glowiga looken men inte se för omöjlig ut.

Kram!

Svar: Hej :) Tack så jättemycket!
Jag tror att det handlar mycket om att du måste använda produkter som fungerar för dig. Det viktigaste att tänka på om man vill att sitt smink ska se bra ut är att ta hand om sin hy. Därför är det viktigt att använda rätt hudvårdsprodukter för din hy. Det låter som att du har antingen fet hy eller kombinerad hy. Se till att du har produkter som är anpassade efter det. Sedan se till att din foundation också är anpassad till din hy, så att den håller ansiktet matt under dagen. Du kanske till och med kan testa att använda en primer som mattar ner.

Det är väldigt svårt för mig att säga exakt vad som är fel utan att ha sett dig, och sen är jag inte utbildad heller. Se till att du har en bra jämn bas så kommer det andra också se bra ut!
Jennifer Ruuska

Anonym

Menade oljig inte omöjlig*