Bobbi Brown Shimmer Brick Compact

Jag vet att jag sa att jag skulle fokusera mest på sminkningar på bloggen, men jag måste bara visa er den här produkten. Min pojkvän var i london och köpte med sig två himla fina produkter till mig.
Det här är Bobbi Brown Shimmer Brick Compact i färgen Rose. Detta kan vara något av det finaste jag äger, då jag inte har många dyrare sminkprodukter. Jag fullkomligen älskar den här. Den kan användas som rouge, highlighter eller ögonskugga. Vad man vill.
Jag brukar använda den på kinderna och den ger ansiktet det finaste lystret du kan tänka dig. Andra highlightprodukter brukar vara så skimriga och i solen kan man se skimret på ansiktet, men den här har inga skimmerpartiklar utan den ger bara ett jättefint naturligt lyster till ansiktet. Jag älskar den!
Är inte helt säker på priset, men den ligger säkert på runt 300 kr och det är den helt klart värd!

MOTD: Surrender

Jag gjorde precis en sminkning och kände för att dela med mig av den här på bloggen. Det var ju ett tag sedan, men min sminkinspiration har sakta men säkert kommit tillbaka. Jag tänkte faktiskt dra igång en ny temavecka nästa vecka, så har ni förslag på teman så är det bara att lämna dom!
Sminkningen jag gjorde idag var med en mörklila färg och sedan gult på nedre fransraden. Jag gillar det riktigt mycket faktiskt.
Products:
Face
- Rimmel Wake me up foundation
- The balm timebalm concealer
- Benefit hoola bronzer
- Nyx blush, taupe
- Bh cosmetics hollywood palette blush
- Milani the multitasker face powder
Eyes
- Too faced shadow insurance
- Sigma Dare palette
- Bh cosmetics san francisco & hollywood palette
- Oriflame volumbuild mascara
Eyebrows
- Kicks eyebrow pencil
- Milani brow fix kit
Lips
- Bobbi brown lipstick, pale pink

Uppdatering

Jag vill bara uppdatera er som läser min blogg om varför det har varit lite tomt här från mig. Det är sommar och jag vill njuta av den medans jag kan och göra saker. Sedan vet jag att ni som läser även har andra saker för er. Därför blir det en liten paus här på bloggen tills sommaren är över. Kanske inte paus helt, men det kommer inte att komma upp inlägg så regelbundet. När vardagen kommer igen så kommer bloggen att uppdateras mer.
Trevlig Sommar!

Bh Cosmetics Californa Palettes Malibu

Idag ska jag visa er palett nr två som jag fick hem från bh cosmetics. Vill du se tidigare palett med hollywood paletten kan du klicka HÄR .
Today I'm gonna show you palette number two that I got from bh cosmetics. If you wanna see the previous palette you can click HERE .
Här har ni paletten malibu. Den här paletten är också min favorit bland alla 3. Den innehåller några naturliga färger och också lite blåa färger. Det jag älskar med paletten är också alla rougen. Den innehåller ett matt rosa rouge, ett varmtonat rouge med guldigt skimmer, en vit highlighter med guldigt skimmer och ett ljust solpuder.
Here you have the malibu palette. This palette is one of my favorites from all of them. It contains some neutral colors and some lovely blue tones. I also love all of the blushes in this palette. It has a matt pink blush, a warm blush with gold shimmer, a white highlighter with gold shimmer and a light bronzer.