Min Instagramvecka

Tänkte att jag kanske kunde dela med mig av mina bilder från instagram från veckan. Om ni inte följer mig på instagram så kan ni göra det @jenniferruuska
1. Målade naglarna med en pastellgrön färg från Leighton denny. // 2. Lagade en av mina favoriträtter från Vapiano med salami, rucola och ricotta.
3. Lilla vovven var trött efter att vi hade varit ute på en lång promenad. // 4. Jag hade på mig en fin grön tröja från h&m.
5. Ännu en härlig promenad i solen. // 6. Så härligt när man ser blommorna som ploppar upp överallt.
7. Hittade min favoritdricka inne på Ica to go. // 8. Var ute på gärdet och promenerade med mamma och vovven.
9. Lyxade till det med en lyxshake från Max. // 10. Målade naglarna med ett superduperfint nagellack från Viva la diva i nr 73.

Vårstäda bland sminket

Idag ska jag visa er hur ni kan vårstäda ert smink och sminkförvaring.
Det du behöver är 1. En skål med varmt vatten och någon slags rengöringsprodukt. 2. En trasa. 3. Sminkborttagningsservetter eller ögonsminkborttagning(helst vattenfast)
Det här är hur mitt sminkbort och sminkförvaring såg ut innan. Svårt att se på bilderna men väldigt stökigt och smutsigt, framför allt i min låda. Jag har inte städat ur mina två hurtsar med smink för dom blir inte lika smutsiga.
Det du ska börja med att göra är att ta bort allting. Detta är helt klart beroende på vad du ska städa och hur du förvarar ditt smink. I mitt fall är det då mitt bort och min låda. När allt är ute så torkar jag av uppe på bordet och tar sedan ut mina två förvaringslådor. Dessa två tenderar att bli riktigt smutsiga och det är ganska svårt att få bort med bara vatten. Det bästa att få bort sminkfläckarna är att ta ögonsminkborttagning som tar bort vattenfast smink, ta lite sånt på en bit bomull och smutset försvinner direkt.
Någonting som också fräschar upp ditt smink som du använder till vardags är att göra rend produkter. Till detta tar du bara en rengöringsservett och torkar av produkter både på utsidan och insidan. Du kommer att se vilken skillnad det gör till ditt smink, det kommer se ut som nytt igen.
Det sista jag gör innan jag lägger tillbaka allt på sin plats, är att torka av mina två förvaringshurtsar som brukar få lite sminkfläckar på sig.
Och här har ni hur det ser ut efter. Det kommer märkas mest skillnad när du ska sminka dig och märker hur rent och fräscht allt är, det gör verkligen skillnad.

Uppdatering: Hår

Jag tänkte bara uppdatera er lite om mitt hår. Igår slängde jag i en riktig permanent hårfärg i håret och visst blev det skillnad. Det gick från att vara lite mesrött till riktigt intensivt och färgstarkt. Vi får se hur länge det här sitter i, jag vet ju att rött släpper ganska snabbt, och vi får se hur länge jag har den här färgen.

Everyday Essentials

Här är mina everyday essentials, vilket alltså är mina vardagsprodukter som alltid finns där när jag sminkar mig på morgonen.
Min nars sheer glow har blivit en stor favorit och ger en "flawless look" till huden, går att bygga upp om man vill täcka mer eller mindre.
Ett måste i min vardagssminkning är ett fint rouge och min senaste favorit är E.l.f. studio rouge i pink passion som är en knallrosa färg och passar utmärkt på min bleka hy.
För att få lite form till ansiktet gör sig också ett shadingpuder sig bra och någonting som fungerar riktigt bra till det är Nyx rouge i färgen taupe .
Då jag inte är ett stort fan av den matta pudriga looken så är en highlighter ett måste i min rutin, en bra ögonskugga som fungerar som en highlighter både till ansikte och ögon är kicks eyeshadow i färgen in the spotlight .
Sist men inte minst har vi lite mascara och någonting på läpparna. Här har vi maybelline the colossal mascara och rimmel apocalips .