Menu

OPI | Soft Shades Pastels

Jag är ju egentligen inte sådär jättemycket för nagellack, ändå har jag en hel hurts fylld med nagellack här hemma. Vilket min sambo inte är sådär överförtjust i och tycker jag har ett par stycken för många. Trots det är jag väldigt svag när jag ser nagellack som är helt i min smak. Den nya Soft Shades Pastels kollektionen från OPI är precis det.

Här har vi 6 stycken lack i mjuka, dova pastellfärger som passar perfekt nu till våren. När jag ser såna här fina lack önskar jag lite att jag hade långa fina naglar. För let's be honest de flesta nagellack blir finare om man har långa, fina och starka naglar. Vilket jag inte alls har, men det spelar ingen roll. Jag kommer helt klart att bära dessa lack och kanske till och med köra på alla samtidigt som ger en fin skittles-effekt.

It's In The Cloud - Stop I'm Blushing - I Am What I Amethyst - It's a Boy - This Cost Me a Mint - One Chic Chick Vad tycker du om den nya kollektionen? Gillar du pastellfärger på naglarna eller är du en sån som föredrar lite starkare färger? Är det någon färg som du är extraförtjust i?