Menu

Urban Decay | Gwen Stefani Palett

Jag vet att jag är ganska sent ute med det här inlägget, men pga flytten så har vissa av mina paket skickats till min gamla adress och tar därför lite längre tid för mig att få. Trots det så ville jag ändå lägga upp ett inlägget med den här paletten, för den är så himla fin. Jag snackar såklart om Gwen Stefani's palett för Urban Decay.

Förpackningen är riktigt snygg och en lagom storlek. Men det är ju inte precis någon nyhet att Urban Decay gör sjukt snygga paletter.

Inuti hittar vi 15 stycken ögonskuggor. Både matta, skimriga och till och med en glittrig. Urban decay har samarbetat med Gwen Stefani som har tagit fram en palett med hennes kan-inte-leva-utan ögonskuggor. 12 stycken av ögonskuggorna är helt nya och 3 stycken är nyanser som redan finns i urban decay's sortiment. Här har vi massa naturliga färger och ett par ädelstenstoner för att bryta upp det lite.

Blonde, bathwater, skimp, steady, punk

Baby, anaheim, stark, zone, serious

Pop, harajuku, danger, 1987, blackout

Jag absolut älskar alla naturliga och neutrala skuggor i den här paletten, men den färgen som står ut mest för mig är helt klart danger. Det är en riktigt fin intensiv mörkblå nyans. En skugga som skulle bli riktigt snygg att göra en mörk smokey eye med. Vilka skuggor är dina favoriter från paletten? Finns det någon/några skuggor du skulle vilja se en sminkning med?